BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2009. december 23., szerda

Beszippantott

Miért jó a téli szünet? És miért jó jóban lenni a falu könyvtárosával?
Mert végre van időm olvasni. És én kapom meg először a "friss árut" a könyvtárból :D

Mert igen, Magyarország egyetlen kicsiny falvacskáját sem hagyhatja hidegen Stephenie Meyer sorozata, a Twilight-saga. Nagy duzzogva rám tukmálták a három kötetet, (nem aprózzuk el :) ) hazahoztam és nem nagyon bíztam benne, hogy ki is olvasom.

Aztán elég volt a kezembe venni... falom egymás után a köteteket. Hát, igen nem hiába fiatal nők és tinédzserek a célközönség. Edward Cullen lehet akármilyen vámpír (ráadásul vegavámpír, ahogy magát meghatározza, mivel nem fogyaszt emberi vért), de szerintem nincs olyan nő, aki az olvasottak után nem ábrándozna egy icurka-picurkát róla... ;)

Tudom, hogy nyakunkon a karácsony. Szépen lassan arra is készülődik a család. De egyszerűen nem tudom letenni a könyvet és már a harmadik kötetben járok. És már én is alig várom, hogy jövő év júniusában megjelenjen a folytatás. Mert bizony még mindig van folytatása! Hát kérem, ha a biznisz beindul...

Csak ajánlani tudom minden picit is ráérő nőnek, hogy kezdjen bele! Nem fog csalódni! Mondom én, a pesszimisták és mindent lef.kázók királynője! ;)

0 megjegyzés: