BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2009. július 23., csütörtök

Ez egy nem olyan jó nap...

Miért nem az? Mert meleg van... Iszonyatosan... Ilyenkor az emberlányának semmihez sincs kedve, csak nyűglődik... A tisztelt céggel veszekednem kell, hogy június 9-é óta, ugyan szállítsák már le a csomagomat... El kell mennem orvoshoz, aki közli velem, hogy szeptemberben allergiateszt... Na, bumm!!! De jó lesz! 3 napig fürdés nélkül járj dolgozni, mivel 72 óráig 29féle anyaggal a hátamon kell élni, azt majd csak kiderül mitől van a baj... Ha bármilyen étellel van kapcsolatban, dacolni fogok és csak azért sem fogok lemondani róla, majd legalább vakarózok. Tej és tojás nélkül számomra nincs élet! Ha kutyaszőrtől van, abba belepusztulok! Olyan nem lehet, hogy én a drága kiskutyára legyek allergiás!

De majd addig is kísérletezgetek házilag. Először a tisztítószereket próbálom kiiktani az életemből és valami természetes dologra cserélni (mert ettől tapasztalatból tudom, bajom van), aztán szépen átváltunk mosóporról és öblítőszerről is másra. Mert kezd ezektől is kényszerképzetem lenni, de lehet, hogy nem ok nélkül.

Ennyi negatív után már csak az lehet vidítóbb, ha megeszem a saját kreálta sárgabarackos jégkrémemet a fagyasztóból. Hátha attól nem lesz semmi bajom...

Hiszen az E-ket kizártam belőle: joghurt, sárgabarack és méz összeturmixolva, lefagyasztva. Még évekkel ezelőtt tettem szert a rózmannban egy jégkrémkészítő alkalmatosságra, de eddig ki sem próbáltam. Az unásig evett sárgabarackra találtam ki ezt az alternatívát, ami sok erőfeszítést nem igényelt (max. a botmixer erőlködött). Nem fárasztottam magam a barackhéj lehúzásával, ment bele szőröstől-bőröstől (na, jó mag nélkül). A végeredmény pedig kellemes lett, tetszett a kiscsaládnak. Legalább egyszer tudtuk, hogy mit eszünk meg jégkrémnek álcázva. Most várom, hogy érjen a szeder a kertben, hogy a leközelebbi ízkombinációt megvalósíthassam.


0 megjegyzés: