A legjobb. A legmenőbb. A "bármikor megeszem" kaja. A tuti ebéd. És elrontani sem lehet. Ez a krumplifőzelék. Szigorúan tárkonnyal (véletlenül sem babérlevéllel) és tejfölös habarással. Ez a nagy titka! És ez már jobb, mint az anyukámé...
Mellé pedig tükörtojás, bundás kenyér, szójafasírt, tofu kirántva és sorolhatnám...
Krumplifőzelék
Egy személyes adagra számolva: két pofásan nagy krumplit tisztítás és darabolás után egy kis fej összedarabolt vöröshagymával feltesszük főni. Ízesítjük sóval és tárkonnyal (csalhatunk egy kis ételízesítővel :D). Amikor a krumpli megfőtt behabarjuk (1 evőkanál tk. lisztet elkeverünk egy jó nagy kanál tejföllel), megvárjuk, amíg összeforr. És kész!!!
Mellé pedig tükörtojás, bundás kenyér, szójafasírt, tofu kirántva és sorolhatnám...
Krumplifőzelék
Egy személyes adagra számolva: két pofásan nagy krumplit tisztítás és darabolás után egy kis fej összedarabolt vöröshagymával feltesszük főni. Ízesítjük sóval és tárkonnyal (csalhatunk egy kis ételízesítővel :D). Amikor a krumpli megfőtt behabarjuk (1 evőkanál tk. lisztet elkeverünk egy jó nagy kanál tejföllel), megvárjuk, amíg összeforr. És kész!!!
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése