Elment a Szerelmetesem a nagy fővárosunkba, hogy sok ezer ember szórakoztatására szépek és készek legyenek a backstage-ek, mire a Sziget elkezdődik. Magyarul dolgozni. A hirtelen hamarjában összeütött búcsúebéd pedig tarhonya lett, leves formájában, vastagon. Mi az, hogy vastagon? Hát, álljon benne a kanál, mint az oszlop a betonban. No, de nem a zőccségtő, hanem a tarhonyától! Az ilyen leves után pedig már másik fogást nem kíván az ember, ettől lehet ám csak igazán dolgozni! :D
Így készül a leveske:
Tarhonyaleves
Személyenként 1 marék tarhonya (hát, itt több volt, kb 1,5)
Burgonya (ki mennyit kedvel, mi sokat)
1 kis fej vöröshagyma
zöldség tetszés szerint (sárgarépa, petrezselyem, gyökér)
kb. fél evk. zsír (igazi a disznóról!)
őrölt paprika, só, kárhozott lelkeknek vegeta
Így készül a leveske:
Tarhonyaleves
Személyenként 1 marék tarhonya (hát, itt több volt, kb 1,5)
Burgonya (ki mennyit kedvel, mi sokat)
1 kis fej vöröshagyma
zöldség tetszés szerint (sárgarépa, petrezselyem, gyökér)
kb. fél evk. zsír (igazi a disznóról!)
őrölt paprika, só, kárhozott lelkeknek vegeta
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése