tag:blogger.com,1999:blog-2664261118031102577.post4040022020564573431..comments2023-05-18T12:19:23.194+02:00Comments on Egyelek meg...: Csíramálé- Ronda, de finom - VKF 33.kenyihttp://www.blogger.com/profile/05143979550302276654noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2664261118031102577.post-72233238892668111602010-04-17T20:18:32.030+02:002010-04-17T20:18:32.030+02:00A boltban hűtőben keresd, mert erősen romlékony a ...A boltban hűtőben keresd, mert erősen romlékony a történet. Majd várom a beszámolót, ha sikerül szert tenni rá!kenyihttps://www.blogger.com/profile/05143979550302276654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2664261118031102577.post-46959962229291342572010-04-17T16:21:53.419+02:002010-04-17T16:21:53.419+02:00Akkor erről most nagyon lemaradtam. :-)
Hallottam ...Akkor erről most nagyon lemaradtam. :-)<br />Hallottam már én is róla, hogy lehet kapni készen is, de még sosem láttam. Elég sok bioboltban és hasonló helyeken megfordulok, de még sosem láttam. Na, ezután majd jobban figyelek, hátha mégis...Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2664261118031102577.post-26106490377063631002010-04-13T14:20:25.902+02:002010-04-13T14:20:25.902+02:00Nagyon szívesen repítenék :), csak az a baj, hogy ...Nagyon szívesen repítenék :), csak az a baj, hogy már múlt idő a dolog. Amilyen hosszadalmasan készül, pont olyan gyorsan fogy el.<br />De bio- vagy reformboltban biztos vagyok benne, hogy lehet kapni felétek is. Az egy kicsit más (mint a "gyári" dolgok általában), de a szürke hétköznapokban mi is onnan szerezzük be, ha megkívánjuk. Csíramálét egyszer készítünk egy évben, mindig húsvétkor, bár lehetne máskor is. Kicsit olyan ez, mint a bejglisütés. Lehetne bármikor, de mégis karácsonykor az igazi.kenyihttps://www.blogger.com/profile/05143979550302276654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2664261118031102577.post-21431425152338519912010-04-13T11:46:24.267+02:002010-04-13T11:46:24.267+02:00Nagyon sokat hallottam már erről, de még sosem áll...Nagyon sokat hallottam már erről, de még sosem álltam neki ilyet készíteni, pont azért mert ennyire macerás.<br />Azért szívesen megkóstolnám. Nem röpítenél errefelé egy kis kóstolót? :-)Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.com