BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2009. szeptember 24., csütörtök

Best of főzelék - Krumplifőzi

A legjobb. A legmenőbb. A "bármikor megeszem" kaja. A tuti ebéd. És elrontani sem lehet. Ez a krumplifőzelék. Szigorúan tárkonnyal (véletlenül sem babérlevéllel) és tejfölös habarással. Ez a nagy titka! És ez már jobb, mint az anyukámé...
Mellé pedig tükörtojás, bundás kenyér, szójafasírt, tofu kirántva és sorolhatnám...

Krumplifőzelék

Egy személyes adagra számolva: két pofásan nagy krumplit tisztítás és darabolás után egy kis fej összedarabolt vöröshagymával feltesszük főni. Ízesítjük sóval és tárkonnyal (csalhatunk egy kis ételízesítővel :D). Amikor a krumpli megfőtt behabarjuk (1 evőkanál tk. lisztet elkeverünk egy jó nagy kanál tejföllel), megvárjuk, amíg összeforr. És kész!!!

0 megjegyzés: